Antena 3 CNN Actualitate Locale Scriitor din Deva, reclamat de vecini că ţine prea multe cărţi în casă: "Se prăbușește blocul din cauza lor!”

Scriitor din Deva, reclamat de vecini că ţine prea multe cărţi în casă: "Se prăbușește blocul din cauza lor!”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva a povestit cum a ajuns să fie reclamat de vecini că ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul "să se prăbușească din cauza lor”.

Scriitor din Deva, reclamat de vecini că ţine prea multe cărţi în casă: "Se prăbușește blocul din cauza lor!”
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2024   •   22:51

S-a întâmplat într-un bloc din centrul Devei, acolo unde locuiește istoricul şi scriitorul Daniel Iancu.

Potrivit acestuia, vecinii săi s-au adresat cu îngrijorare la asociaţia de proprietari, acolo unde l-au reclamat pentru că ţine în casă prea multe cărți şi greutatea lor ar putea duce la prăbușirea blocului.

"Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți... și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele", a scris Daniel Iancu pe Facebook. 

Postarea a stârnit zeci de reacţii, moment în care scriitorul a fost nevoit să sublinieze că nu este vorba de vreo glumă. 

"Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat”, a scris Daniel Iancu într-un răspuns la un comentariu.

Reacția internauţilor

"Zi-le că ai şi nişte teancuri de reviste",

"Păi da, că tu ai și frații Karamazov și Ilf și Petrov (și Ilfov). Nuna frații Karamazov au 200 de kile. Mno, plus toată istoria aia pe care o ai prin sertare. Normal că și io te-aș reclama, la Vatican chiar",

"Vezi, dacă aveai o pivniță cu vinuri, nu te reclama nimeni. Ba chiar erai prietenul lor cel mai bun",

"Cin' te pune să citești atâta?!Oamenii au dureri de cap de la atâta citit de contoare și tu citești cărți?!", sunt doar câteva din reacțiile internauţilor la postarea scriitorului  Daniel Iancu.

Cine este Daniel Iancu

Daniel Iancu, în vârstă de 50 de ani, lucrează la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Este absolvent al Facultății de Istorie-Arheologie, Universitatea "1 Decembrie 1918” Alba Iulia. El este autorul mai multor volume de istorie și reportaj.

În octombrie 2022, a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară "Centenarul Marii Uniri”, conferită unor personalități și instituții din domeniul cultural, notează newshd.ro

×
Subiecte în articol: scriitor deva reclamatie vecini
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close