Antena 3 CNN Actualitate Locale Secţia de Pneumologie a unui spital din Vaslui, închisă după ce un medic a intrat în concediu

Secţia de Pneumologie a unui spital din Vaslui, închisă după ce un medic a intrat în concediu

În plin val de gripă şi viroze, secţia de Pneumologie a spitalului din Huşi, judeţul Vaslui a fost închisă. Toţi bolnavii sunt redirecţionaţi către spitalele din Vaslui şi Bârlad.

Secţia de Pneumologie a unui spital din Vaslui, închisă după ce un medic a intrat în concediu
Sursa foto: pixabay.com
de Ştefan Petrică    |    12 Ian 2023   •   16:58

Secţia de Pneumologie a spitalului din Huşi, judeţul Vaslui a fost închisă pe motivul că singurul medic pneumolog este în concediu de odihnă.

DSP Vaslui, a comunicat faptul că decizia de suspendare a activității secției a fost luată de managerul spitalului.

”Nu s-a luat această decizie, de suspendare a activității secției de Pneumologie de către DSP Vaslui, nu. Spitalul Huși a luat-o, care are manager, are un director”, a lămurit Mihaela Vlada, șefa Direcției de Sănătate Publică.

Pacienţii care se prezintă la spitalul Huşi, cu simptome de probleme respiratorii, sunt evaluaţi, iar dacă se consideră că ei trebuie internaţi, vor fi trimişi către Spitalul Judeţean Vaslui.

"Pentru infecțiile respiratorii, pacienții se pot adresa medicilor de familie, ambulatoriilor de specialitate, există asistenţă internă care să suplineacă lipsa medicul din Huşi", a mai adăugat directorul executiv DSP Vaslui.

×
Subiecte în articol: Vaslui spital inchis pneumolog
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close