Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şef din poliţie a mers beat la secţie să declare un accident în Ploieşti. Reacţia colegilor

Un şef din poliţie a mers beat la secţie să declare un accident în Ploieşti. Reacţia colegilor

Comisarul șef Adrian Tătaru, comandantul Secției 3 de Poliție din Ploiești, şi-a șocat colegii după ce a ajuns băut la Biroul Avarii Auto Accident să declare un accident în care fusese implicat cu o zi înainte.

Un şef din poliţie a mers beat la secţie să declare un accident în Ploieşti. Reacţia colegilor
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    23 Aug 2021   •   19:56

Potrivit presei locale, accidentul s-a petrecut în data de 12 iulie, în jurul orelor 12.00, pe strada Ștrandului din Ploiești, între Adrian Tătaru, comandantul Secției 3 de Poliție din Ploiești, care se afla la volanul unui autoturism și un motociclist care conducea o motocicletă Harley Davidson, în valoare de 14.000 de euro, abia cumpărată.

Imediat după producerea accidentului, Tătaru a plecat de la locul accidentului și a parcat mașina în curtea unei societăți private din apropiere.

A doua zi, comisarul șef Adrian Tătaru s-a dus beat să declare accidentul la Biroul Avarii Auto Accident, notează presa locală.

Conform procedurilor, colegii săi l-au pus să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, comisarul Tătaru a rămas fără permis de conducere pentru trei luni şi cel mai probabil riscă și o anchetă disciplinară.

”Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în timpul liber, la volanul autoturismului personal, fapt pentru care,  la nivelul unității,  au fost dispuse măsuri interne de verificare, pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare”, precizează IJP Prahova, prin intermediul Biroului de Presă.

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close