Antena 3 CNN Actualitate Locale Șef din Poliția Locală, condamnat la închisoare după ce a condus beat și a făcut accident

Șef din Poliția Locală, condamnat la închisoare după ce a condus beat și a făcut accident

Un şef din Poliția Locală din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina. Judecătorii au respins pedeapsa de un an şi 4 zile cu amânare, propusă de procurori. Magistraţii au considerat că fapta bărbatului putea avea urmări tragice, iar pedeapsa ar fi fost prea blândă.

Șef din Poliția Locală, condamnat la închisoare după ce a condus beat și a făcut accident
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    06 Iun 2022   •   10:24

Un sef din conducerea Poliției Locale din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina în afara șoselei.

Ancheta a arătat că şoferul (Marin C.) a condus autoturismul având o alcoolemie superioară valorii 0,80 grame la mie alcool pur în sânge, buletinul de analiză toxicologică indicând o alcoolemie de 2,27 grame la mie la prima probă, respectiv de 1,83 grame la mie la a doua probă, potrivit Adevarul.

După accident, bărbatul a părăsit autoturismul răsturnat, acesta susţinând că a plecat de la faţa locului cu intenţia de a-i solicita unui prieten care deţine un utilaj agricol să îl ajute să scoată maşina din şanţ. 

Vineri, acesta a fost condamnat la 1 an de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Acesta a mai fost obligat să preseteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Muzeului Naţional al Unirii Alba Iulia sau la Primăria Municipiului Alba Iulia.

Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close