Antena 3 CNN Actualitate Locale Șeful Poliției din Târgu Jiu, filmat când scuipă un cetățean care îl întreabă cum a obținut un teren gratis de la Primărie: "Alții nu își pot lua în 20 de ani"

Șeful Poliției din Târgu Jiu, filmat când scuipă un cetățean care îl întreabă cum a obținut un teren gratis de la Primărie: "Alții nu își pot lua în 20 de ani"

Imagini revoltătoare cu Șeful Poliției din Târgu Jiu. Bărbatul a fost filmat în timp ce scuipă un om care îl întreabă cum a obținut gratis un teren de la primărie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Feb 2024   •   13:45

Scena revoltătoare a avut loc în fața primăriei din Târgu Jiu.

Un bărbat l-a așteptat pe șeful Poliție Locale din Târgu Jiu, Florin Bǎluță, pentru că dorea să afle cum a fost posibil să poată achiziționa de la primărie, un teren gratuit și să-și construiască o casă.

Bărbatul l-a filmat în timp ce îi adresa întrebările respective. Spunea că și-ar dori și el să poată să-și construiască o casă pe un teren gratuit.

"Cum ați luat terenul acela gratis de la Primărie, când alții nu își pot lua în 20 de ani? Vreau să-l întreb de unde are teren cu titlu de gratuitate", a spus cetățeanul din Târgu Jiu.

Șeful Poliției Locale a ezitat să-i răspundă la întrebări, însă s-a apropiat de bărbat și l-a scuipat, apoi a intrat în instituția publică.

Totul a fost filmat, iar imaginile au fost văzute inclusiv de primarul din Târgu Jiu.

Acesta a spus că atitudinea șefului poliției este de neacceptat și a dispus o anchetă internă.

 

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu sef politie
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close