Șerban are 36 de ani și e viceprimar la o comună din Argeș. Bărbatul a fost surprins de un localnic târând un cățeluș după mașină. Explicația halucinantă a omului

14 Mar 2019   •   19:57
Șerban are 36 de ani și e viceprimar la o comună din Argeș. Bărbatul a fost surprins de un localnic târând un cățeluș după mașină. Explicația halucinantă a omului Foto: Pixabay.com

Un bărbat a postat pe Facebook un filmuleţ în care un căţel este târât după maşina viceprimarului din comuna Vlădeşti, judeţul Argeş. Funcţionarul public a recunoscut în faţa primarului că el se afla la volan, dar spune că n-ar fi intenţionat să chinuie animalul care nu reuşea să ţina pasul cu maşina, ci, din contră, să facă o faptă bună. 

Maşina vicelui Şerban Leonard Iustinian (36 de ani) este filmată în timp ce circula cu avariile pornite, trăgând un câine alb legat cu o sfoară. În imagini se vede cum animalul se opinteşte şi este târât, pur şi simplu, pe şosea.   
Cel care a realizat înregistrarea video a postat-o pe Facebook, unde au şi apărut numeroase mesaje de indignare la adresa edilului. 

Acesta neagă că ar fi vrut să chinuie animalul, ci din contră, cățelul ar fi aparținut unui cunoscut și ar fi vrut să îl ducă acasă, însă acesta ar fi încercat să îl muște și doar așa a reușit să îl lege și să i-l ducă stăpânului.

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor s-a autosesizat după mediatizarea filmului pe reţelele de socializare.  

Sursa: adevarul.ro.

Parteneri
x close