Antena 3 CNN Actualitate Locale Sfârșit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovită de două mașini după ce a traversat fără să se asigure

Sfârșit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovită de două mașini după ce a traversat fără să se asigure

Sfârșit tragic pentru o femeie din Cluj. A fost lovită de două mașini după ce a traversat fără să se asigure
22 Apr 2019   •   10:45

O femeie de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a murit după ce a fost lovită de două mașini. Aceasta ar fi traversat strada fără să se asigure. 

„"Ora 05.50, strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca. Conform primelor informaţii, o femeie, de 59 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat in traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprinsă şi accidentată de un autovehicul condus de un bărbat, de 35 de ani, din Floreşti, care circula înspre gară. 

După impact, victima ar fi fost proiectată pe sensul opus, unde ar fi fost acroşată de un alt autovehicul condus de un bărbat, de 36 de ani, din Băişoară. Accidentul s-a soldat cu decesul femeii. 

După producerea impactului, conducătorul auto din Floreşti a intrat in coliziune cu un auto care circula pe aceeaşi direcţie de mers, înspre gară, pe prima banda de circulaţie. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au afirmat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, potrivit Adevărul. 

×
Subiecte în articol: Cluj femeie masini strada
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close