Antena 3 CNN Actualitate Locale Sfârșit tragic pentru un copil! A murit pentru că avea căşti în urechi

Sfârșit tragic pentru un copil! A murit pentru că avea căşti în urechi

Sfârșit tragic pentru un copil! A murit pentru că avea căşti în urechi
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Sep 2018   •   14:09

Un elev în vârstă de 17 ani a murit, vineri, în Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, lovit de autobuzul cu care mergea la şcoală. Băiatul a coborât din autobuz şi a traversat strada, având căşti în urechi în momentul în care a fost acroşat.

„Pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia un pieton de 17 ani a decedat. Primele verificări efectuate au relevat că un bărbat de 52 de ani, care conducea un autobuz dinspre strada Dragoş Vodă înspre strada Iulie Maniu, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Plevnei a efectuat viraj la dreapta şi a surprins şi accidentat mortal pe pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adrian Meşter, a declarat că băiatul făcea naveta de la Rona de Sus la Sighetu Marmaţiei, fiind elev în clasa a XI-a profesională la Liceul Tehnologic Forestier.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: casti a murit copil Maramureș
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close