Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a amenințat iubita cu un cuțit să nu îl părăsească. Ce a urmat e de-a dreptul îngrozitor

Și-a amenințat iubita cu un cuțit să nu îl părăsească. Ce a urmat e de-a dreptul îngrozitor

Și-a amenințat iubita cu un cuțit să nu îl părăsească. Ce a urmat e de-a dreptul îngrozitor
Sursa foto: foto- Pexels
15 Mar 2018   •   18:56

Un bărbat de 42 de ani din Târgoviște a intrat în casă peste iubita sa de 30 de ani, după ce aceasta i-a spups că vrea să se despartă de el. Bărbatul a început să devină foarte violent și a amenințat-o cu un cuțit că va avea de suferit dacă nu se întoarce la el. 

De asemenea, acesta a intrat și peste părinții fetei și i-a amenințat că le dă foc la casă și că omoară toată familia dacă o mai țin la ei pe fata lor. 

”Multe necazuri de când a plecat la el, a amenințat-o cu cuţitul. A venit peste părinţii mei, a intrat peste ei să îi ucidă, să îi omoare, i-a ameintat cu focul la casă, că omoară toată familia”, a povestit sora tinerei. 

După multe certuri și discuții, femeia de 30 de ani, mamă a doi copii dintr-o altă căsnicie, a hotărât să-l părăsească pe bărbatul cu care era într-o relație de un an. 

”Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi violare de domiciliu”, a spus  Alexandra Niculae, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa, potrivit stirileprotv

Judecătorii au decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

×
Subiecte în articol: iubita cutit Targoviste barbat casa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close