Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a atacat pe stradă fosta concubină, care deţinea ordin de protecţie. Victima a fost tăiată la gât

Și-a atacat pe stradă fosta concubină, care deţinea ordin de protecţie. Victima a fost tăiată la gât

Și-a atacat pe stradă fosta concubină, care deţinea ordin de protecţie. Victima a fost tăiată la gât
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Iun 2017   •   14:16

Un bărbat din judeţul Mureş a fost reţinut după ce a atacat-o cu cuţitul pe stradă, în noaptea de marţi spre miercuri, pe fosta concubină, care avea ordin de protecţie emis de către judecători, pe care agresorul l-ar fi încălcat de patru ori în ultimele luni, potrivit news.ro.

Poliţiştii din Târgu-Mureş au reţinut un bărbat care în cursul nopţii ar fi atacat pe o stradă din oraş o femeie, aceasta fiind rănită grav cu un cuţit în zona gâtului.

„Bărbatul a urmărit persoana vătămată şi pe strada Ion Buteanu a agresat-o fizic după care a tăiat-o în zona gâtului cu un obiect ascuţit, fugind imediat de la locul faptei. La scurt timp de la producerea faptei, poliţiştii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, l-au depistat pe bărbat”, a declarat sursa citată.

Suspectul a fost audiat pe parcursul nopţii, iar miercuri a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă la omor, nerespectarea unei hotărârii judecătoreşti şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Victima atacului a fost operată, însă va rămâne sub supraveghere medicală, starea acesteia fiind gravă.

×
Subiecte în articol: mures atacat gat
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close