Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a comandat pe internet un telefon performant. Când a deschis coletul a avut un șoc. ”Asta nu e glumă proastă”

Și-a comandat pe internet un telefon performant. Când a deschis coletul a avut un șoc. ”Asta nu e glumă proastă”

Și-a comandat pe internet un telefon performant. Când a deschis coletul a avut un șoc. ”Asta nu e glumă proastă”
16 Iul 2017   •   16:27

Iulian D. intenţiona să achiziţioneze un telefon performant, însă cum nu avea suficienţi bani pentru a cumpăra unul nou, a căutat oferte pe internet. Astfel, a dat peste o ofertă tentantă postată pe un site de vânzări online de un bărbat din localitatea Odobeşti, judeţul Vrancea. L-a contactat telefonic, stabilind detaliile tranzacţiei, ocazie cu care bărbatul din Vrancea l-a asigurat de seriozitatea sa şi calitatea produsului.

În schimbul telefonului mobil de ultimă generaţie, tânărul din Bârlad a achitat 250 de lei, coletul urmând să-i fie expediat prin Poştă.

La ridicarea coletului, după ce la deschis, bârlădeanul a suferit suferit un adevărat şoc. În locul smartphonului mult dorit, tânărul a primit un cartof, un pachet de ţigări gol şi două bonuri fiscale. L-a contactat telefonic pe vânzător, care a negat că el ar fi fost cel care a expediat cartoful.

Mai mult, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: teapa telefon online
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close