Și-a lăsat mașina pentru puțin timp în parcarea unui supermarket. Când s-a întors, a rămas fără cuvinte. Botoșăneanul a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție

14 Sep 2018   •   17:26
Și-a lăsat mașina pentru puțin timp în parcarea unui supermarket. Când s-a întors, a rămas fără cuvinte. Botoșăneanul a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție foto: Pixabay.com

Un șofer din Botoșani a avut parte de o surpriză de zile mari, când și-a văzut mașina lăsată în parcarea unui supermarket demarând în trombă. Omul lăsase cheile în contact, din neatenția și a apucat să vadă și hoțul: era un consătean. Șoferul păgubit a sunat imediat la Poliției, indicând și cine i-a furat mașina.

Oamenii legii l-au prins în scurt timp, în comuna Vorona, de unde erau atât hoțul, cât și păgubitul. Polițiștii au constatat că hoțul, în vârstă de 32 de ani, nu avea nici permis de conducere.

„Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, iar vehiculul sus menţionat a fost indisponibilizat de poliţişti”, a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani, pentru stiri.botosani.ro.

x close