Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a omorât în bătaie tatăl, apoi a sunat la 112 să spună că l-a găsit mort. Ce l-a dat de gol

Și-a omorât în bătaie tatăl, apoi a sunat la 112 să spună că l-a găsit mort. Ce l-a dat de gol

Și-a omorât în bătaie tatăl, apoi a sunat la 112 să spună că l-a găsit mort. Ce l-a dat de gol
Sursa foto: Foto: Facebook/ Politia Romana - www.politiaromana.ro
de S.T.    |    27 Noi 2016   •   19:20

Un tânăr de 29 de ani din localitatea argeşeană Topoloveni, suspectat că şi-a lovit tatăl bolnav, provocându-i decesul, a fost prezentat duminică la Tribunalul Argeş, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Crăciun Cătălin Mihai pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.11.2016 şi până la data de 26.12.2016, inclusiv”, se menţionează în încheierea de şedinţă postată pe portalul instanţelor de judecată din Argeş.

Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, însă este executorie.

Decesul bărbatului de 65 de ani, care era imobilizat la pat, a survenit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Din primele cercetări a reieşit că cel care a sunat la 112 a fost chiar fiul victimei, el afirmând că şi-a găsit tatăl mort în locuinţă.

În urma necropsiei efectuate de Serviciul de Medicină Legală Argeş a rezultat că decesul victimei a survenit în urma unor grave leziuni interne, provocate prin agresiune.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Argeş mort bătaie agresiune
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close