Antena 3 CNN Actualitate Locale Și-a ucis copilul în bătaie, dar va fi eliberată cu opt ani mai devreme din închisoare

Și-a ucis copilul în bătaie, dar va fi eliberată cu opt ani mai devreme din închisoare

Și-a ucis copilul în bătaie, dar va fi eliberată cu opt ani mai devreme din închisoare
Sursa foto: foto- Pexels
07 Mai 2018   •   17:33

O femeie din județul Constanța, Adriana Cosma (40 de ani) a fost condamnată la 18 ani de închisoare fiindcă și-a ucis copilul în bătaie. Acum, situația s-a schimbat fiindcă Judecătoria Ploiești au decis ca aceasta să fie eliberată condiționat. 

Adriana Cosma a fost condamnată în anul 2008 la 18 ani de închisoare de Tribunalul Constanţa, fiind găsită vinovată de moartea fiului ei în vârstă de 13 ani. Potrivit presei locale, Adriana Cosma şi-a bătut copilul până la lăsat fără suflare. Cadavrul băiatului a fost găsit plin de urme de violenţă în apartamentul mamei din localitatea constănţeană Medgidia. Băiatul era un copil problemă şi provenea dintr-o familie dezorganizată. Părinţii săi erau divorţaţi, iar copilul fusese lăsat în grija tatălui, în localitatea Negru Vodă. Nu de puţine ori a fost găsit de patrulele poliţiei umblând singur pe stradă şi cerşind, conform Adevărul. 

Crima cumplită s-a petrecut în vara anului 2006. Mama copilului l-a bătut pe acesta cu un făcăleț până l-a lăsat fără viață. Motivul e de-a dreptul șocant- acesta nu-și făcuse temele pentru școială. 

Judecătoria Ploieşti a decis că Adriana Cosma poate fi liberată condiţionat din închisoare, însă decizia a fost atacată la instanţa superioară de către procurori. Acum se așteaptă decizia Tribunalului Prahova. 

×
Subiecte în articol: copilul inchisoare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close