Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Nu vreau să cred, îi vreau înapoi!” Silviu și Monica sunt tinerii care au murit sâmbătă, în Iași, lăsând în urma lor un copil

”Nu vreau să cred, îi vreau înapoi!” Silviu și Monica sunt tinerii care au murit sâmbătă, în Iași, lăsând în urma lor un copil

Silviu și Monica au murit, sâmbătă, lăsând în urmă un copil care va trebui să crească acum fără ambii părinți.

”Nu vreau să cred, îi vreau înapoi!” Silviu și Monica sunt tinerii care au murit sâmbătă, în Iași, lăsând în urma lor un copil
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   10:35

Sâmbătă, o femeie din Mircești, județul Iași, în vârstă de 58 de ani, se deplasa cu bicicleta, spre locuința unor bătrâni de care avea grijă. Făcea acest drum zilnic.  

La un moment dat, femeia s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis. Din păcate, nu a fost observată de Silviu Buruiană, un bărbat de 38 de ani care se afla pe motocicletă, alături de soția sa, Monica. Femeia a fost lovită în plin de motocicletă.  

Toate cele trei persoane au intrat în stop cardiorespirator imediat după impactul extrem de puternic. Martorii au sunat imediat la 112, mai multe echipaje medicale intervenind imediat, inclusiv cu un elicopter SMURD. Din păcate, victimele au decedat rând pe rând, în ciuda tuturor eforturilor medicilor. Leziunile suferite erau incompatibile cu viața.  

Potrivit BZI, Silviu și Monica abia se întorseseră din Germania, acolo unde locuiau alături de fiul lor. Erau îndrăgostiți de motoarele pe două roți, motiv pentru care profitau din plin de plimbări ori de câte ori ajungeau în țară.  

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine a fost vinovat.  

„La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăeștii Noi.  

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.  

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul celor trei persoane. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis insp. Ciofu Ramona, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț. 

”Drum lin spre cer, dragii mei! Suflete frumoase, nici moartea nu v-a despărțit... 

Nu pot să cred, nu vreau să cred, îi vreau înapoi! 

Doamne! Nu sunt cuvinte...”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prieteni pe rețelele sociale. 

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close