Antena 3 CNN Actualitate Locale Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Un pensionar și-a pus capăt zilelor într-un mod incredibil după ce a fost părăsit

Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Un pensionar și-a pus capăt zilelor într-un mod incredibil după ce a fost părăsit

Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Un pensionar și-a pus capăt zilelor într-un mod incredibil după ce a fost părăsit
30 Sep 2019   •   15:24

Un bărbat de 67 de ani din Botoşani s-a sinucis din dragoste. Acesta era îndrăgostit de o ucraineancă mai tânără cu 10 ani, care după o relaţie de scurtă durată, a decis să se despartă de acesta.  Botoşăneanul locuia într-o garsonieră și a ales o metodă brutală prin care să-și pună capăt zilelor, înjunghiindu-se cu un cuţit în zona pieptului, scrie Adevărul.

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, de un nepot, venit în vizită. Botoşăneanul locuia singur de mulţi ani şi se pare motivul sinuciderii a fost o despărţire. Pensionarul ar fi avut de câteva luni o relaţie cu o ucraineancă, mai tânără cu 10 ani.

Aceasta a locuit o vreme cu bărbatul şi ar fi făcut planuri de căsătorie. După un voiaj la mare, în această vară, femeia a decis să se despartă şi să plece acasă. Bărbatul nu ar fi putut trece peste această despărţire şi s-a sinucis. Poliţia anchetează acest caz. 

×
Subiecte în articol: pensionar sinucis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close