Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Gorj a ales să își pună capăt zilelor într-un mod care i-a șocat chiar și pe polițiști

Un tânăr din Gorj a ales să își pună capăt zilelor într-un mod care i-a șocat chiar și pe polițiști

Un tânăr de 34 de ani din Gorj a ales să își pună capăt zilelor într-o manieră șocantă.

Un tânăr din Gorj a ales să își pună capăt zilelor într-un mod care i-a șocat chiar și pe polițiști
Sursa foto: Pixabay
de Adriana Drăghici    |    Gabriela Mladin    |    03 Apr 2024   •   09:27

Tânărul s-a legat cu o chingă de parapetele de pe marginea drumului, chingă pe care a agățat-o de mașină, după care a scos mașina din viteză. În felul acesta s-a spânzurat.

La fața locului, s-au deplasat echipe multiple de salvatori, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului. Medicii au fost nevoiți să confirme decesul.

"La data de 02 aprilie, ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă.

În urma examinării trupului neînsuflețit nu au fost constatate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.", transmite IPJ Mehedinți.

Tânărul era un împătimit al jocurilor de noroc, iar, în autoturism, ar fi fost găsită o listă cu mai multe persoane la care bărbatul avea datorii. Pe foaie, erau notate și sumele pe care le datora.

×
Subiecte în articol: Gorj Motru
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close