Antena 3 CNN Actualitate Locale Motociclist mort într-un accident în Iași, jefuit de ceas, borsetă și lănțișorul de aur de la gât

Motociclist mort într-un accident în Iași, jefuit de ceas, borsetă și lănțișorul de aur de la gât

Situație revoltătoare în Iași. Un motociclist care și-a pierdut viața într-un accindet rutier a fost jefuit. Părinții victimei care a decedat săptămâna trecută într-un accident rutier au reclamat că fiului lor i-au dispărut actele, ceasul de la mână, borseta cu bani și un lănțișor de aur pe care îl avea la gât.

Motociclist mort într-un accident în Iași, jefuit de ceas, borsetă și lănțișorul de aur de la gât
Sursa foto: Pixabay
de Maria Sabu    |    02 Iul 2020   •   23:45

Inccidentul cumplit a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână pe Drumul European E 85 in localitatea Miroslovesti.

Din primele cercetari efectuate de polițiștii se pare ca Simion Zafiu, s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară, moment în care a fost acroșat de șoferul unui autocamion care nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcăiei de mers către stânga, spre o balastieră din localitate, scrie Stiri din Bucovina.  

Impactul a fost atat de violent îcât bărbatul a murit pe loc.

Potrivit unor surse însă se pare că polițiștii ieșeni s-au cam grăbit iar motociclistul nu ar fi intrat pe contrasens așa cum s-ar fi spus inițial și că șoferul autobasculantei este cel care ar fi vinovat de producerea tragediei.

”L-am pierdut pe SIMI! E atât de nedreaptă viața. Suntem în stare de șoc! Un om atât de bun și frumos, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și un uriaș apetit de a face bine semenilor lui. Nu s-au inventat cuvinte care să exprime regretul nostru. Suntem alături de familie și de prietenii”, se arată într-un mesaj transmis de prieteni.

×
Subiecte în articol: Iași motociclist
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close