Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație disperată pentru locuitorii din Sectorul 5. Un munte de gunoi se află în fața școlii unde învață sute de copii

Situație disperată pentru locuitorii din Sectorul 5. Un munte de gunoi se află în fața școlii unde învață sute de copii

Situație disperată pentru locuitorii din Sectorul 5. Un munte de gunoi se află în fața școlii unde învață sute de copii
12 Ian 2016   •   16:38

Un utilizator Antena3.ro ne-a transmis pe adresa de e-mail situația scandaloasă cu care se confruntă locuitorii din Sectorul 5 al Capitalei. În fața unei școli se află o ”ghenă de gunoi în aer liber”. 

Femeia susține că a contactat cu mai multe ocazii autoritățile, însă gunoiul nu a dispărut. Astfel, sute de copii care merg la școala 126 din București sunt nevoiți, încă din luna septembrie, să treacă zilnic pe lângă acest ”munte de gunoi”.

”Am atasat mai jos niste fotografii pentru a se observa cum arata "fata" unei scoli din sectorul 5 Bucuresti . Din punctul meu de vedere este o nepasare grosolana a autoritatilor locale avand in vedere ca la acea scoala invata copii de la gradinita pana la casa a VIII-a.

Aceast munte de gunoi este situat pe Str Lerești, sectorul 5, vis-a-vis de scoala Nr126.

Eu personal am in aceasta institutie de invatamant 2 copii ce trebuie sa treaca zilnic pe langa acest gunoi, de care nimanui nu-i pasa . Am sperat ca acest gunoi o sa dispara, dar din luna septembrie este tot acolo!”, ne-a scris Mariana G.

×
Subiecte în articol: gunoi şcoală
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close