x close

Situație revoltătoare în Constanța. Un bărbat agresat de mai multe persoane în parcarea unui centru comercial. Victima a fost transportată la spital

23 Dec 2018   •   16:39
Situație revoltătoare în Constanța. Un bărbat agresat de mai multe persoane în parcarea unui centru comercial. Victima a fost transportată la spital

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost agresat de un grup format din 6-7 persoane în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, pe fondul unei conflict mai vechi, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a vrut să depună plângere la poliţie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că sâmbătă seara a avut loc un incident în parcarea unui centru comercial din Constanţa. Astfel, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane, scrie news.ro.
 
“Deplasată cu operativitate la faţa locului, patrula de poliţie a identificat persoana agresată ca fiind un bărbat de 34 de ani. Acesta a declarat faptul că, pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat de un grup de 6-7 persoane. În urma cercetărilor, membrii grupului au fost identificaţi. Partea vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul nu a dorit să depună plângere”, au precizat duminică reprezentanţii IPJ Constanţa.  
 

Citeşte mai multe despre:

Constanta barbat parcare centru comercial
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati