Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație revoltătoare în Olt. O copilă de 13 ani a fost violată. Suspecții au fost reținuți

Situație revoltătoare în Olt. O copilă de 13 ani a fost violată. Suspecții au fost reținuți

Situație revoltătoare în Olt. O copilă de 13 ani a fost violată. Suspecții au fost reținuți
Sursa foto: foto- Pexels
18 Iun 2018   •   18:42

Trei tineri din Olt au fost reținuți 24 de ore după ce au luat o fată de 13 ani de pe stradă, iar doi dintre ei au violat-o pe un câmp din comuna Fărcașele. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că fata ar fi fost violată pe un câmp dintre localităţile Osica de Jos şi Fărcaşele.

”La data de 17 iunie a.c, în jurul orelor 17.35, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orelor 17.15 fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcaşele, iar în momentul revenirii la domiciliu a declarat că ar fi fost violată. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 21 şi 24 de ani care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forţa, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cei trei vor fi prezentanți în fața unei instanțe cu propunere de arestare de 30 de zile. 
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Olt copila tineri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close