Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație revoltătoare în Sibiu. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Situație revoltătoare în Sibiu. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc

Situație revoltătoare în Sibiu. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc
Sursa foto: Foto: Pexels
19 Mar 2019   •   12:52

Un copil de doi ani a murit după ce ar fi căzut de la geamul unei locuințe din Sibiu, de pe strada Vrancei.  

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului după un apel venit pe numărul de urgență 112. Copilul a fost preluat de către echipajul medical în stop cardio-respirator, cu politraumatisme. Au fost efectuate manevre de resuscitare și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther, arată cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Băiețelul a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe. Potrivit polițiștilor sibieni, ar fi fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut să facă nimic să îl salveze. În momentul căderii, copilul era acasă cu mama, aceasta din urmă fiind în baie, arată surse apropiate anchetei, scrie turnulsfatului.ro.

În prezent, se efectuează cercetări “in rem” privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate imprejurarile care au condus la acest nefericit eveniment, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

×
Subiecte în articol: Sibiu copil bloc
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close