Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație revoltătoare pe o stradă din Vrancea! Un tânăr a lovit un polițist în față

Situație revoltătoare pe o stradă din Vrancea! Un tânăr a lovit un polițist în față

Situație revoltătoare pe o stradă din Vrancea! Un tânăr a lovit un polițist în față
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Noi 2019   •   16:13

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Panciu, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, după ce a lovit cu capul în faţă un poliţist aflat în timpul serviciului, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

“La data de 31 octombrie, ora 14,55, Poliţia Oraşului Panciu a fost sesizată cu privire la existenţa unui conflict în zona locuinţei unui bărbat din oraşul Panciu. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliţişti, care a identificat în zona sesizată un tânăr în vârstă de 18 ani, din oraşul Panciu, care, în prezenţa poliţiştilor, a lovit o tânără cu palma peste faţă. În acel moment, poliţiştii i-au solicitat acestuia să se legitimeze şi să-i însoţească la sediul poliţiei. Întrucât respectivul a refuzat să colaboreze şi se legitimeze, poliţiştii l-au încătuşat, însă, în momentul introducerii acestuia în autospeciala de poliţie, tânărul a lovit cu capul, în zona feţei, pe unul dintre poliţişti”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Potrivit Poliţiei, în urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tanar politist Vrancea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close