Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație scandaloasă în Ploieşti! O adolescentă a căzut din autobuzul aflat în mers, pe un geam care s-a desprins

Situație scandaloasă în Ploieşti! O adolescentă a căzut din autobuzul aflat în mers, pe un geam care s-a desprins

Situație scandaloasă în Ploieşti! O adolescentă a căzut din autobuzul aflat în mers, pe un geam care s-a desprins
09 Ian 2019   •   21:51

O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost transportată la spital, miercuri seara, rănită, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil. 

„Este ceva ciudat. Şoferul mi-a spus că după ce a plecat din staţie s-a trezit cu două tinere care au venit la el şi au spus că o fată a căzut cu geamul din spatele autobuzului. Distanţa dintre canapele şi geamul respectiv este de aproximativ 30 centimetri. Este prima oară când păţim aşa ceva, să se desprindă geamul. Cazul este în cercetare. Ciudat este că imediat cele două fete au dispărut. Ori au îmbrâncit-o şi s-a spart geamul, ori fata s-a sprijinit şi geamul chiar s-a desprins”, a declarat directorul societăţii transport călători Ploieşti, Nae Alexandri.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă. Din primele cercetări, se pare că tânăra ar fi stat pe banchetă când s-a produs incidentul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ploiești autobuz adolescenta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close