Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație scandaloasă în Vrancea! Un bebeluș a fost scăpat din braţe de părinţi. Ce au descoperit medicii

Situație scandaloasă în Vrancea! Un bebeluș a fost scăpat din braţe de părinţi. Ce au descoperit medicii

Situație scandaloasă în Vrancea! Un bebeluș a fost scăpat din braţe de părinţi. Ce au descoperit medicii
Sursa foto: Foto: Pexels
13 Noi 2018   •   16:41

O fetiţă în vârstă de numai o lună, din comuna vrânceană Năruja, a fost trimisă de urgenţă la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti, după ce a fost scăpată din braţe de unul dintre părinţi. 

Nou-născutul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, în noaptea de luni spre marţi, şi a fost diagnosticat, conform unităţii medicale, cu "traumatism cranio-cerebral acut prin cădere de la alt nivel". 

"Având în vedere vârsta fragedă a copilului şi imprevizibilitatea situaţiei sale, medicii spitalului judeţean au luat decizia de a-l trimite, de urgenţă, la Spitalul Bagdasar din Capitală", a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Cosma.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bebelus Vrancea parinti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close