Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație scandaloasă la Cluj! Șoferul unui autobuz a încuiat călătorii în mașină. „A refuzat să ne deschidă ușa și a început să ne facă în ciudă”

Situație scandaloasă la Cluj! Șoferul unui autobuz a încuiat călătorii în mașină. „A refuzat să ne deschidă ușa și a început să ne facă în ciudă”

Situație scandaloasă la Cluj! Șoferul unui autobuz a încuiat călătorii în mașină. „A refuzat să ne deschidă ușa și a început să ne facă în ciudă”
Sursa foto: Foto: ziardecluj.ro
10 Dec 2018   •   21:04

Mai multe persoane nu ar fi fost lăsate că coboare dintr-un autobuz, la Cluj, de șoferul mijlocului de transport în comun.

„A lăsat autobuzul pornit, și-a deschis ușa doar lui și a mers la toaletă. Eram patru persoane închise în autobuz, am stat 5-6 minute. Când s-a întors a strigat la noi: Voi ce căutați aici? A refuzat să ne deschidă ușa și a început să ne facă în ciudă. În tot timpul acesta eu vorbeam la telefon cu cei de la CTP, dar ei pur și simplu râdeau de mine și mi-au spus că trebuia să ma informez și că eu sunt de vină”, spune unul dintre călători.

În cazul șoferului s-a deschis o anchetă, acesta scuzându-se că nu era nevoit să îi lase să coboare acolo deoarece este un loc interzis de îmbarcare/debarcare.

Șoferul avea obligația la ultima stație pentru călători să verifice dacă a coborât toată lumea, iar în cazul în care au mai rămas persoane în mijlocul de transport să le invite spre coborâre, potrivit ziardecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj sofer autobuz calatori masina
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close