Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație șocantă la Spitalul de Urgență Pitești. Morți ținuți în saloane pentru că nu mai era loc la morgă

Situație șocantă la Spitalul de Urgență Pitești. Morți ținuți în saloane pentru că nu mai era loc la morgă

Situație șocantă la Spitalul de Urgență Pitești. Morți ținuți în saloane pentru că nu mai era loc la morgă
Sursa foto: Foto: freeimages.com
10 Ian 2017   •   15:13

Situație șocantă la Spitalul de Urgență Pitești acolo unde morții au fost ținuți în saloane pentru că nu a mai fost loc la morgă. O zi au stat cele șaptesprezece cadavre în trei secții ale unității spitalicești.

Medicii spun că au amenjat spații separate ca să nu încurce bolnavii, dar chiar și ei sunt nemulțumiți. Pe lângă faptul că e nevoie de o morgă mai mare, de sărbători, unele rude au venit să își ridice morții chiar și la 72 de ore de la deces.

Responabilitatea de a amenaja spații pentru morți în saloane a revenit șefilor de secții care spun că au ales zone izolate și au improvizat și paravane ca să nu se vadă cadavrele. După ce trupurile au fost ridicate de rude, s-a făcut dezinfecție în tot spitalul.

Soluția ar fi amenajarea unui spațiu mai mare pentru morgă doar că până acum nu au fost bani. Acum, șefii Consiliului Județean, instituție care finanțează spitalul, au cerut o ședință de urgență pentru a vedea dacă se găsește o sursă de finanțare.

 

×
Subiecte în articol: morti morga
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close