Antena 3 CNN Actualitate Locale Șocant: Un bărbat și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc

Șocant: Un bărbat și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc

Șocant: Un bărbat și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Feb 2017   •   23:31

Un caz șocant de violență a avut loc la Buhuși, unde un bărbat i-a dat foc soție, după ce a stropit-o cu benzină, în urma unor discuții.

Incidentul s-a petrecut miercuri într-un fast-food din centrul orașului Buhuși, unde un bărbat de 36 de ani, din localitatea Izvoare, județul Neamț, a intrat în magazinul unde știa că se află soția sa.

Aceasta, în vârstă de 30 de ani, era însoțită de doi dintre copiii pe care îi are și de mama ei, scrie desteptarea.ro, făcând cumpărături, iar într-o criză de furie, după o ceartă, individul a scos din buzunarul hainei un bidon în care avea un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, cu care a stropit-o pe femeie și apoi i-a dat foc.

Gestul său șocant a creat o stare de panică în întreg magazinul, mai ales pentru că totul s-a petrecut sub privirile celor doi minori, dar și ale mai multor clienți care se aflau acolo. Martorii povestesc că tinerei i s-a aprins părul, dar și haina de pe ea.

Disperată, femeia a ieșit afară să ceară ajutor, a reușit să-și scoată și geaca ce ardea ca o torță și a fugit pe jos până la spitalul din apropiere. Aici a primit îngrijiri medicale, după care a fost transferată la Spitalul din Piatra Neamț, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul II și III, pe față, mâini și gât.

Bărbatul a luat unul dintre copii și a fugit de la fața locului, polițiștii începând imediat căutările.

×
Subiecte în articol: Neamţ benzina foc sotie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close