Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Doi bărbați, duși la spital

Un șofer de 19 ani a intrat cu mașina într-un restaurant din Cluj. Doi bărbați, duși la spital

Un accident s-a produs duminică dimineață, la Jucu din Mijloc, județul Cluj, după ce un autoturism cu patru bărbați a intrat direct într-un restaurant.

de Bianca Timșa    |    21 Mai 2023   •   08:35

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, duminică dimineață, la un eveniment rutier petrecut la ieșirea din localitatea Jucu de Mijloc.

Alerta a venit în jurul orei 04.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanții ieșiți din acesta.

Din fericire în restaurant nu se aflau persoane în momentul producerii accidentului.

Citește și: O mașină a explodat, într-o stație de alimentare cu gaz din Pantelimon! Un om a murit pe loc

Patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

"La data de 21 mai a.c., în jurul orei 03.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C-E576, în localitatea Jucu de Mijloc.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Maramureș, ar fi condus autoturismul pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, iar la km 17+847 ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment", potrivit IPJ Cluj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

×
Subiecte în articol: accident Cluj restaurant Jocu Mijlociu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close