Antena 3 CNN Actualitate Locale Circ după ce un şofer de ambulanţă a fost prins băut la volan, în Constanţa: "Toţi aveţi o mamă!"

Circ după ce un şofer de ambulanţă a fost prins băut la volan, în Constanţa: "Toţi aveţi o mamă!"

Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost prins beat la volan, chiar în ziua de Paşte. Bărbatul a început să facă scandal când agenții de poliție l-au rugat să sufle în etilotest.

Circ după ce un şofer de ambulanţă a fost prins băut la volan, în Constanţa: "Toţi aveţi o mamă!"
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   15:14

Duminică, 5 mai, în jurul orei 19:20, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa, o ambulanță privată a fost oprită în trafic de către polițiști.

Iniţial, şoferul a fost oprit de o maşină de secţie şi când i-au cerut actele şi-au dat seama că miroase a alcool. Atunci au chemat un echipaj de la Rutieră care l-au testat și pentru droguri dar a fost negativ.

Când l-au testat pentru alcool poliţiştii s-au chinuit ceva, deoarece şoferul nu prea sufla corect. Într-un final au reusit... Aparatul a indicat o alcoolemie de 0,8, iar şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe. Nu înainte de un întreg circ.

În încercarea de a scăpa de dosarul penal, şoferul de ambulanţă băut le-a spus politiştilor că se grăbea să îşi vadă mama la spital. A avut o întreagă pledoarie plină de gesturi pentru asta:

"Ai mamă! Ai şi tu o mamă! Toţi aveţi o mamă, toţi aveţi o mamă! Ce vrei? Ia, mă, permisul! Ia-mi maşina, ia ce vrei tu! Toţi aveţi o mamă!".

Poliţiştii nu s-au lăsat însă impresionaţi şi au aplicat legea.

 

×
Subiecte în articol: Constanța sofer beat ambulanta
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close