Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer amendat, protest la Constanța: şi-a dat foc la maşină în faţa Poliţiei Rutiere

Șofer amendat, protest la Constanța: şi-a dat foc la maşină în faţa Poliţiei Rutiere

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut după ce, marţi după-amiază, pe fondul unui protest spontan, şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, fiind nemulţumit că a fost sancţionat contravenţional de mai multe ori de poliţişti în ultimii ani, iar în ziua în curs i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare.

Șofer amendat, protest la Constanța: şi-a dat foc la maşină în faţa Poliţiei Rutiere
Sursa foto: foto- Pexels
25 Feb 2020   •   22:16

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul, care este din localitatea 23 August, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Miercuri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri legale corespunzătoare.

"Marţi, în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul", a informat IPJ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de marţi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. Amenzile i-au fost date pentru contravenţii precum nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă, dar şi pentru expirarea valabilităţii inspecţiei tehnice a maşinii.

Conform sursei citate, bărbatul şi-ar fi stropit autoturismul cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, poliţiştii găsind în interiorul autovehiculului un recipient cu miros specific de combustibil.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close