Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer din Argeș a fost prins beat la volanul unui microbuz, în timp ce îi transporta pe elevi către școală

Un șofer din Argeș a fost prins beat la volanul unui microbuz, în timp ce îi transporta pe elevi către școală

Un șofer din comuna Bradu, județul Argeș, a fost prins de polițiști beat la volanul microbuzului cu care îi transporta pe elevi către școală.

Un șofer din Argeș a fost prins beat la volanul unui microbuz, în timp ce îi transporta pe elevi către școală
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2023   •   17:17

Vineri dimineață, șoferul care îi transporta pe elevii din comuna Bradu la școală a fost oprit și testat cu aparatul etilotest de către polițiștii din Argeș.

În urma testării, polițiștii au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,05 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.

Se pare că, înainte de a-i prelua pe elevii din comuna Bradu, șoferul microbuzului a consumat băuturi alcoolice, însă, în momentul în care a fost oprit de polițiști, acesta a negat vehement faptul că s-a urcat beat la volan.

Mai mult, polițiștii au identificat anumite probleme în cazul microbuzului școlar, care nu avea valabilă inspecția tehnică periodică.

Citește și: Șofer ucrainean beat, dat jos cu forța de agenții de poliție, în Bacău | Transporta 30 de tone de combustibil

Șoferul a fost sancționat cu amendă și cu suspendarea permisului de conducere, iar certificatul de înmatriculare al mijlocului de transport a fost retras.

×
Subiecte în articol: Argeş sofer baut microbuz școlar
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close