Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferul unui autobuz de călători a murit la volan, în Bârlad. Autovehiculul a fost oprit de pasagerii panicați

Şoferul unui autobuz de călători a murit la volan, în Bârlad. Autovehiculul a fost oprit de pasagerii panicați

Şoferul unui autobuz de transport călători murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău la volan, pe o stradă din municipiul Bârlad, iar autovehiculul a fost oprit de pasageri.

Şoferul unui autobuz de călători a murit la volan, în Bârlad. Autovehiculul a fost oprit de pasagerii panicați
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    Vasile Geles    |    13 Dec 2023   •   22:19

Un șofer de autobuz a evitat o tragedie, la Bârlad. A murit însă în brațele medicilor chemați să îl ajute. Suferise un infarct. Cazul e cercetat acum de polițiști, dar și de inspectorii de muncă.

Barbatul în vârstă de 56 de ani se afla in timpul programului și efectua o cursă pe traseul Bârlad - Zorleni. Incidentul s-a petrecut în apropierea Gării din Barlad.

Omul abia plecase pe traseu. În jurul orei 16:00, autobuzul în care se aflau în jur de 30 de călători se îndrepta spre ieșirea din oraș, iar la un moment dat bărbatului de la volan i s-a făcut rău. A reușit să scoata din viteză autobuzul, înainte să devină inconștient și să se întâmple o nenorocire.

Noroc cu câțiva pasageri care se aflau în față și și-au dat seama ce se întampla. Un călător a apucat de volan, iar un altul a călcat frâna, apoi au sunat speriați la 112.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii de la Ambulanță l-au găsit în stop cardio-respirator pe șofer și au început imediat manevrele de resuscitare. Fără succes, însă. După mai bine de o oră, a fost declarat decesul, iar cazul a fost preluat de polițiști.

Și inspectorii de muncă fac verificări. Victima nu lucra de foarte mult timp la aceasta companie și avea permis de aproape 30 de ani.

"Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că unui şofer de vehicul destinat transportului de persoane, ce efectua o cursă pe ruta Bârlad – Popeni, comuna Zorleni, i s-a făcut rău la volan, la scurt timp după ce a plecat din autogara Bârlad şi se deplasa pe strada Primăverii.

Acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi a primit primul ajutor de la unii din pasagerii din mijlocul de transport. A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare dar fără rezultat, fiind constatat decesul bărbatului de 57 de ani, din Bârlad.

Alte persoane nu au suferit vătămări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close