Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer beat a omorât o femeie în Popeşti Leordeni, după ce a lovit mai mulţi oameni şi cinci maşini parcate

Un şofer beat a omorât o femeie în Popeşti Leordeni, după ce a lovit mai mulţi oameni şi cinci maşini parcate

Un șofer beat a omorât o femeie, după ce a lovit cu mașina mai mulți oameni și a acroșat cinci mașini parcate, în Popești Leordeni.

de Carmina Pricopie    |    Cristi Popovici    |    03 Sep 2023   •   15:30

Femeia a fost omorâtă de un șofer cu o alcoolemie foarte mare, în Popești Leordeni. Șoferul a acroșat trei mașini parcate și a lovit mai multe femei aflate pe trotuar.

”Pare că nu se mai termină astfel de evenimente cu șoferi fie băuți, fie sub influența drogurilor, care provoacă accidente mortale. Am avut accidentul de la 2 Mai. Ne aducem aminte cu toții ce s-a întâmplat acolo. Iată, vine și acest tragic accident, în Popești Leordeni, pe o stradă liniștită, unde femeia de 56 de ani ieșise la poartă, pentru că trebuia să-și ia tortul de la soțul ei, care îl adusese.

A venit la mașină, iar în acel moment, întreg grupul, pentru că erau trei-patru persoane în jurul ei, întreg grupul a fost lovit de o mașină, condusă de acest șofer.

Femeie ucisă de un șofer când mergea să își ridice tortul de ziua ei

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum mașina nu circulă cu mare viteză, însă, în momentul în care se apropie de grupul respectiv, pare că șoferul, în loc să frâneze, accelerează și nu are nicio intenție să oprească, împinge mașinile respective și, din păcate, a prins-o pe femeia de 56 de ani între două autoturisme.

Rănile au fost foarte grave, iar cei de la Ambulanță s-au chinuit mai bine de o oră să o resusciteze. Din păcate, eforturile lor au fost în zadar. 

Imediat după cele întâmplate, șoferul ar fi încercat să fugă. Spun martorii de aici că le zicea întruna că a băut. Oamenii l-au pus la pământ, l-au imobilizat până la sosirea polițiștilor. El și-a petrecut noaptea în arest, iar în acest moment este la Parchetul din Cornetu, acolo unde este la audieri”, a transmis Cristi Popovici, corespondent Antena 3 CNN.

”La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni, un autoturism a lovit o femeie și 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 și 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unități spitalicești, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Șoferul avea o alcoolemie de 1,12 mg/l 

”Polițiștii au procedat la  testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive. Ulterior, testele toxicologice au demonstrat că şoferul nu era drogat.

De asemenea, șoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a susținut că, după producerea accidentului și până la sosirea echipajelor de poliție, a fost agresat fizic prin lovire, de mai multe persoane, pe fondul accidentului rutier.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov pentru desfășurarea activităților din competență.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri vizând măsurile preventive.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihice și lovirea sau alte violențe”, se mai arată în comunicatul IPJ Ilfov.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close