Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer băut, fără permis şi cu un copil în maşină, oprit de poliţişti cu focuri de armă la Curtea de Argeş

Şofer băut, fără permis şi cu un copil în maşină, oprit de poliţişti cu focuri de armă la Curtea de Argeş

Un şofer băut care nu a avut niciodată permis de conducere şi care avea şi un copil în maşină a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Individul a fost oprit cu focuri de armă, după ce oamenii legii l-au urmărit prin oraş.

Şofer băut, fără permis şi cu un copil în maşină, oprit de poliţişti cu focuri de armă la Curtea de Argeş
de Claudia Popovici    |    Mariana Zaharia    |    07 Noi 2021   •   20:07

Incidentul a avut loc astăzi în Albeştii de Argeş, acolo unde poliţişti au vrut să-l oprească pe bărbat, în urma unui control de rutină.

Fără să bage în seamă semnalele agenților, individul care avea şi un copil în maşină a demarat în trombă spre oraşul Curtea de Argeş.

Imediat, poliţişti au instaurat un filtru, însă nici de această dată şoferul nu s-a lăsat oprit. Atunci agenţii au tras câteva focuri de armă în aer, după care alte câteva focuri în cauciucurile autoturismului.

Nemaiputând să înainteze, bărbatul a fost prins de oamenii legii. În maşină se mai aflau doi bărbaţi dar şi o femeie şi un copil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, urmare cercetărilor a reieșit că individul nu a deţinut niciodată permis de conducere.

Acum el se află la audieri urmând a se stabili dacă se va lua o măsură preventivă împotriva sa. 

 

×
Subiecte în articol: Curtea de Arges sofer baut focuri de arma
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close