Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer băut a fugit după ce a lovit un pieton, în Constanța. Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

Un șofer băut a fugit după ce a lovit un pieton, în Constanța. Bărbatul, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de polițiștii din Constanța, după ce ar fi lovit cu mașina un pieton și ar fi fugit de la fața locului.

Un șofer băut a fugit după ce a lovit un pieton, în Constanța. Bărbatul, reținut pentru 24 de ore
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   20:29

IPJ Constanța anunță că polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

El va fi prezentat luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au fost sesizați, în jurul orei 03:20, cu privire la faptul că pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier.

Citește și: Bătaie între șapte bărbați, într-un club din Craiova. Scandalul a început după ce unul dintre ei a vrut să dea o dedicație

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un șofer ar fi accidentat un bărbat de 33 de ani, aflat pe partea carosabilă.

Ulterior, șoferul ar fi părăsit locul accidentului, pietonul fiind grav rănit.

În urma cercetărilor efectuate, șoferul a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 30 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Constanța sofer baut lovit pieton
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close