Antena 3 CNN Actualitate Locale Cel mai sincer şofer, oprit în trafic la Suceava: "Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 de grame de vodcă"

Cel mai sincer şofer, oprit în trafic la Suceava: "Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 de grame de vodcă"

În cadrul unor controale, polițiștii din localitatea Straja, județul Suceava, au făcut semnal de oprire unui autoturism care circula din direcția Brodina către Vicovu de Sus. La vederea echipajului, șoferul a făcut o manevră neașteptată.

Cel mai sincer şofer, oprit în trafic la Suceava: "Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 de grame de vodcă"
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Oct 2023   •   17:41

La vederea semnalelor echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a efectuat manevra de mers cu spatele, în stația Peco Straja Nord. Polițiștii s-au deplasat la mașina respectivă și au solicitat conducătorului auto să prezinte documentele de identitate și cele ale autoturismului.

Acesta le-a înmânat doar certificatul de înmatriculare și polița RCA, spunând că nu deține permis de conducere și că nu are asupra sa cartea de identitate.  Bărbatul a fost identificat, fiind vorba despre o persoană de 37 ani, din comuna Straja. 

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul nu a negat faptul că s-a urcat băut la volan, ba chiar a declarat că: "Nu am permis de conducere și am consumat 5 beri și 200 de grame de vodcă".

Citește și: Un băiat de 32 de ani și-a ucis mama și rănit tatăl fără niciun motiv. Ulterior și-a pus capăt zilelor cu arma crimei în brațe

Conform Obiectivul de Suceava, în acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

×
Subiecte în articol: sofer baut IPJ Suceava
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close