Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer beat, prins cu droguri în mașină. Poliția l-a prins cu greu, după o cursă pe străzile din Buzău

Șofer beat, prins cu droguri în mașină. Poliția l-a prins cu greu, după o cursă pe străzile din Buzău

Un șofer beat din Buzău a fost prins cu greu de polițiști, după o urmărire pe străzile orașului. Bărbatului i-a fost găsit și un plic cu droguri în autovehicul.

Șofer beat, prins cu droguri în mașină. Poliția l-a prins cu greu, după o cursă pe străzile din Buzău
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    21 Iun 2021   •   14:46

Polițiștii buzoieni au pornit, luni dimineață, în urmărirea unui autoturism al cărui șofer le-a ignorat semnalele de oprire.

După ce a fost capturat, s-a aflat și motivul evitării întâlnirii cu agenții de circulație: era băut și avea în mașină un plic suspect, probabil cu droguri.

Protagonistul întâmplării este un buzoian de 24 de ani. Luni dimineață, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu numere de Constanța, individul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor care se aflau în misiune pe Calea Eroilor.

Echipajul de la Rutieră a pornit imediat în urmărirea mașinii, pe Bulevardul Unirii, apoi prin spatele blocurilor, unde i-a fost pierdută urma.

Câteva minute mai târziu, un echipaj de la Ordine Publică a reperat BMW-ul parcat pe strada Arinului, după care l-a prins și imobilizat pe șofer la intersecția străzii Viitorului și Patriei.

Un martor le-a spus polițiștilor că alături de șofer mai era și o femeie, care ar fi dispărut între timp. În portbagajul mașinii, agenții au descoperit un plic suspect, pe care l-au luat pentru a vedea dacă acesta conține substanțe psihoactive.

Șoferul era și sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,28 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Buzoianul de 24 de ani riscă o pedeapsă și pentru ultraj, deoarece ar fi îmbrâncit un polițist la momentul prinderii, pentru a fugi.

Echipajul de la Rutieră a pornit imediat în urmărirea mașinii, pe Bulevardul Unirii, apoi prin spatele blocurilor, unde inițial i-a fost pierdută urma.

Câteva minute mai târziu, un echipaj de la Ordine Publică a reperat BMW-ul parcat pe strada Arinului, după care l-a prins și imobilizat pe șofer la intersecția străzii Viitorului cu Patriei.

×
Subiecte în articol: Buzau sofer beat droguri
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close