Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care polițiștii îl prind pe şoferul beat din Galați, care gonea cu 180 km/h | Poliţia Română: "Să fie alcoolul de vină?"

Momentul în care polițiștii îl prind pe şoferul beat din Galați, care gonea cu 180 km/h | Poliţia Română: "Să fie alcoolul de vină?"

Poliția Română a publicat imagini din timpul prinderii șoferului beat care circula cu 180 km/h pentru a nu fi prins de polițiști. Șoferul a fost încătuşat, miercuri, după o urmărire spectaculoasă prin Galați.

Momentul în care polițiștii îl prind pe şoferul beat din Galați, care gonea cu 180 km/h | Poliţia Română: "Să fie alcoolul de vină?"
Sursa foto: Captură video Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    21 Sep 2023   •   20:26

Un şofer băut a fost încătușat de poliţişti după o urmărire pe străzile din județul Galați. Șoferul a fost la un pas să provoace accidente, gonind din calea poliției cu 180 km/h, făcând depășiri neregulamentare și conducând pe contrasens.

Din cercetări a reieșit că este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Barcea, județul Galați, cu permis de conducere valabil. A fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât și pentru cel de substanțe psihoactive. În primul caz, aparatul etilotest a indicat 0,30 mg / l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de-al doilea caz rezultatul a fost negativ.

Astăzi, Poliţia Română a publicat imaginile de la prinderea șoferului teribilist.

„Au reușit să tragă… șoferul pe dreapta! Și să evite o tragedie. După o cursă intensă, individul a fost imobilizat cu sprijinul cetățenilor din zonă, cărora le mulțumim, pe această cale. Acesta a accelerat până la 180 km/h, doar să scape de polițiștii care erau în urmărirea lui.

Să fie alcoolul de vină? Datorită colegilor de la Serviciul Rutier Galați, Biroului Rutier Galați și de la Postul de Poliție Șendreni, bărbatul, de 50 de ani, are în acest moment permisul reținut pentru 330 de zile și de plătit amendă de 5.075 de lei”, scrie Poliția Română pe Facebook. 

Au reușit să tragă… șoferul pe dreapta! Și să evite o TRAGEDIE! După o cursă intensă, individul a fost imobilizat cu sprijinul cetățenilor din zonă, cărora le mulțumim, pe această cale. Acesta a accelerat până la 180 km/h, doar să scape de polițiștii care erau în urmărirea lui. Să fie alcoolul de vină? Datorită colegilor de la Serviciul Rutier Galați, Biroului Rutier Galați și de la Postul de Poliție Șendreni, bărbatul, de 50 de ani, are în acest moment permisul reținut pentru 330 de zile și de plătit amendă de 5.075 de lei. #PolițiaRomână

Publicată de Poliția Română pe Joi, 21 septembrie 2023

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close