Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferul cu BMW din Baia Mare, care a omorât-o pe Denisa în staţia de autobuz, arestat pentru 30 de zile

Şoferul cu BMW din Baia Mare, care a omorât-o pe Denisa în staţia de autobuz, arestat pentru 30 de zile

Florin Onaci, şoferul cu BMW din Baia Mare, care a omorât-o pe Denisa în staţia de autobuz şi l-a schilodit pe viaţă pe soţul ei, a fost arestat pentru 30 de zile.

Şoferul cu BMW din Baia Mare, care a omorât-o pe Denisa în staţia de autobuz, arestat pentru 30 de zile
Sursa foto: antena3.ro | Facebook
de Vasile Dale    |    09 Iul 2021   •   13:21

Şoferul cu BMW s-a prezentat, astăzi, la Tribunalul Maramureş, acolo unde s-a judecat recursul înaintat de procurori faţă de decizia Judecătoriei Baia Mare de a-l lăsa în libertate pe tânăr.

Florin Onaci este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, după ce a provocat accidentul cumplit din staţia de autobuz din zona Vivo din Baia Mare.

Aflat la volanul maşinii puternice, tânărul a accelerat când a plecat de la semafor, iar după câteva zeci de metri a pierdut controlul direcţiei. Maşina scăpată de sub control a intrat în plin într-o staţie de autobuz unde se aflau Denisa şi soţul ei Raul.

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au fost striviţi şi grav răniţi. După câteva zile, Denisa, tânăra în vârstă de 20 de ani şi-a pierdut viaţa.

Dreptate, lacrimi şi lumânări pentru Denisa, tânăra omorâtă în staţia de autobuz din Baia Mare

Soţul ei, Raul, se află în continuare internat la un spital din Cluj, acolo unde medicii i-au amputat un picior în ciuda eforturilor uriaşe.

În ziua în care Denisa s-a stins pe patul de spital, Judecătoria Baia Mare a decis că şoferul poate fi cercetat în libertate, decizie care a stârnit revoltă în rândul familiilor victimelor, dar şi a oamenilor din comunitate.

A murit Denisa, fata spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ieri, peste o sută de oameni au protestat în faţa Palatului de Justiţie din Baia Mare împotriva deciziei de a-l lăsa în libertate pe Florin Onaci.

Noi imagini, în exclusivitate, au fost publicate de Antena 3, în cazul cumplitului accident din Baia Mare.

În imaginile filmate de camerele video de supraveghere se vede clar cum, imediat după viraj, șoferul pierde controlul volanului şi intră în plin în stația de autobuz.

×
Subiecte în articol: Baia Mare accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close