Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer de BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin, în comuna Smeeni din Buzău: "A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol"

Șofer de BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin, în comuna Smeeni din Buzău: "A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol"

Un șofer de BMW a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce fura cartofi din fața unui magazin sătesc.

Șofer de BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin, în comuna Smeeni din Buzău: "A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    14 Dec 2023   •   19:47

Un bărbat care a coborât de la volanul unei mașini BMW a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce fura un sac de cartofi din marfa expusă la poarta unui magazin, într-o intersecție din comuna buzoiană Smeeni.

Imaginile postate pe rețelele de socializare de către păgubit au adunat zeci de comentarii din partea internauților, majoritatea localnici din Smeeni.

Pe înregistrarea video, de aproape trei minute, se vede cum șoferul coboară din mașină, pare că intră în magazin, dar iese, apoi pune un sac de cartofi în portbagaj înainte de a pleca.

Reacțiile localnicilor nu au întârziat să apară, cu mulți exprimându-și indignarea față de gestul șoferului de BMW, subliniind faptul că este rușinos ca posesorul unei mașini cu o valoare de piață de câteva zeci de mii de euro să comită un astfel de act.

"Să te faci de râs pentru un sac de cartofi, asta înseamnă să fii mafiot", "Tigaie avea, îi lipseau cartofii" și "A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol", sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut clipul, potrivit adevarul.ro.

Clipul video a fost retras ulterior de pe rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: magazin Smeeni Buzau cartofi sofer BMW
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close