Antena 3 CNN Actualitate Locale Judecătorii din Baia Mare l-au eliberat pe șoferul BMW-ului care a omorât-o pe Denisa

Judecătorii din Baia Mare l-au eliberat pe șoferul BMW-ului care a omorât-o pe Denisa

Șoferul BMW-ului care a omorât-o pe Denisa într-o stație de autobuz din Baia Mare, a fost eliberat de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare.

Judecătorii din Baia Mare l-au eliberat pe șoferul BMW-ului care a omorât-o pe Denisa
de Vasile Dale    |    06 Iul 2021   •   15:50

Potrivit surselor, judecătorul ar fi spus că nu prezintă pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia Judecătoriei. Acesta va fi judecat la Tribunalul Maramureș.

Până la judecarea recursului, tânărul a fost eliberat, în aceeași zi în care Denisa a murit.

A murit Denisa, fata spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

A murit Denisa, fata în vârstă de 20 de ani spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare. Tânăra şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, la spital.

Denisa, fata de 20 de ani spulberată sâmbătă seară într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei, a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore.

Spulberaţi în staţia de autobuz, accident cumplit în Baia Mare

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, atunci când Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo. La un moment dat, un tânăr aflat la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după aproximativ 50 de metri a pierdut controlul direcţiei.

Maşina scăpată de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau Denisa şi Raul şi i-a rănit grav. Fata în vârstă de 20 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soţul ei a suferit răni extrem de grave.

×
Subiecte în articol: sofer bmw Baia Mare
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close