Antena 3 CNN Actualitate Locale "Îți oferim un permis de odihnă. Consideră-l timp pentru meditație". Mesajul fabulos, transmis de Poliție unui șofer de BMW care a gonit cu 275 km/h pe A3, în Brașov

"Îți oferim un permis de odihnă. Consideră-l timp pentru meditație". Mesajul fabulos, transmis de Poliție unui șofer de BMW care a gonit cu 275 km/h pe A3, în Brașov

Un tânăr care conducea un autoturism marca BMW pe A3, în Brașov, a fost surprins de Poliție că gonea cu 275 km/h. Mesajul polițiștilor pentru șofer este fabulos.

"Îți oferim un permis de odihnă. Consideră-l timp pentru meditație". Mesajul fabulos, transmis de Poliție unui șofer de BMW care a gonit cu 275 km/h pe A3, în Brașov
Sursa foto: Facebook | Poliția Brașov
de Ioana Mircea    |    03 Mar 2024   •   22:24

Un șofer de 33 de ani a fost surprins astăzi de radar conducând cu 275 km/h pe autostrada A3. Potrivit Poliției Brașov, șoferul care conducea autoturismul marca BMW este din municipiu. Tânărul s-a ales cu permisul suspendat pentru 120 de zile și cu un mesaj din partea Poliției Rutiere Brașov.

"Stimate conducător auto. Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune!

Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău). În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un "permis de odihnă" timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.

Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză - ele nu sunt doar elemente de decor!", este mesajul transmis de Poliția Rutieră Brașov pe Facebook.

×
Subiecte în articol: sofer bmw autostrada 3 Brașov radar
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close