Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Botoşani, fără permis de şapte ani, i-a convins pe poliţişti că este altă persoană

Un şofer din Botoşani, fără permis de şapte ani, i-a convins pe poliţişti că este altă persoană

Un şofer din Botoşani a reuşit să îi păcălească pe poliţişti şi, cu toate că avea permisul suspendat de şapte ani, a continuat să conducă. Mai mult, când a fost prins încălcând regulile, i-a convins pe agenţi că este altă persoană.

Un şofer din Botoşani, fără permis de şapte ani, i-a convins pe poliţişti că este altă persoană
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    27 Mar 2021   •   17:08

Incidentul s-a produs pe 29 septembrie, anul trecut. Tânărul de 29 de ani din comuna Albești, a fost oprit de polițiștii rutieri în localitatea Santa Mare deoarece depășise viteza legală.

Acesta i-a mințit pe polițiști, iar aceștia au pedepsit altă persoană.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 29.09.2020, in timp ce conducea autoturismul proprietate, pe raza localității Santa Mare, ar fi fost surprins de aparatul radar depășind limita de viteză maximă admisă, cu 72 de km/h, deși avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat din anul 2013.

Mai mult de atât, la solicitarea polițiștilor, acesta ar fi declarat datele de identificare ale unei alte persoane, fapt care a condus la suspendarea dreptului de a conduce ale acesteia", au anunțat polițiștii.

Șase luni mai târziu, minciuna a ieșit la suprafață.

Polițiștii au anunțat că vineri, 26 martie, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului de 29 de ani, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, notează Mediafax.

El este cercetat într-un dosar de fals privind identitatea și conducere fără permis.

×
Subiecte în articol: Botoșani politisti
Parteneri
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo
x close