Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer din București, prins cu droguri în trusa medicală din maşină. Bărbatul se afla sub control judiciar, tot din cauza substanţelor interzise

Şofer din București, prins cu droguri în trusa medicală din maşină. Bărbatul se afla sub control judiciar, tot din cauza substanţelor interzise

Un bărbat din București, aflat sub control judiciar, a fost prins de Poliţie cu droguri ascunse în trusa medicală de portbagaj. Acesta a fost oprit de autorități, pe DN 7, după ce a fost văzut circulând haotic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   15:27

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat, în trafic, marți, pe DN 7, în localitatea Drăganu, un autoturism, condus de bărbatul de 39 de ani, din București.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite droguri de risc și de mare risc, respectiv cantități de cannabis, ecstasy și metonitazene, ascunse în trusa medicală din portbagaj, precum și instrumente pentru cântărire și porționare. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și drug test, rezultatele fiind negative. Întrucât bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Citeşte şi: Parlamentarii români, dezbateri aprinse privind legislaţia drogurilor. Un proiect prevede ca posesia de până la trei grame să devină legală

Acest caz a fost preluat de DIICOT, iar anchetatorii au stabilit că bărbatul se afla sub control judiciar pentru trafic de droguri. Șoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă tot pentru trafic de droguri.

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close