Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de autobuz, rănit în explozia unui recipient de dezinfectant

Şofer de autobuz, rănit în explozia unui recipient de dezinfectant

Un şofer de autobuz a fost ars, după ce mai mulţi indivizi au dat foc unui recipient cu dezinfectant care a explodat. S-a întâmplat seara trecută într-un mijloc de transport din Baia-Mare.

Şofer de autobuz, rănit în explozia unui recipient de dezinfectant
de Vasile Dale    |    26 Aug 2021   •   15:03

"Până la această oră, poliţiştii nu ştiu cum a fost posibil acest lucru. Cert este că mai mulţi indivizi au urcat în mijlocul de transport din zona combinatului din Baia-Mare şi au dat foc la recipientul respectiv.

Călătoriii l-au alertat pe şofer, care a luat un extinctor şi a încercat să stingă focul. Cum flăcările se extindeau deja pe podeaua autobuzului, în acel moment recipientul i-a explodat în faţă, iar cămaşa i-a luat foc. Imediat, oamenii au sunat la 112, au cerut ajutor.

Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Baia-Mare, unde a rămas internat cu arsuri destul de grave.

Pe de altă parte, poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să îi indentifice pe respectivii bărbaţi, care imediat după ce au făcut acel gest de a aprinde recipientul, au dispărut fără urmă", a anunţat Vasile Dale, reporter Antena 3.

×
Subiecte în articol: sofer autobuz Baia Mare recipient dezinfectant
Parteneri
Obiectul din casă care te bagă la pușcărie. Mulți români îl au
x close