Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident în Botoşani

Şofer diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident în Botoşani

Un şofer a fost diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident rutier produs în judeţul Botoşani, pe drumul dintre localităţile Roma şi Nicşeni.

Şofer diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident în Botoşani
de Alin Tarnovschi    |    16 Mar 2021   •   20:23

Accidentul s-a produs joi, 11 martie 2021, atunci când şoferul în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unei autobetoniere, a pierdut controlul direcţiei, iar camionul s-a răsturnat în afara drumului.

Grav rănit, şoferul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

Odată ajuns la spital, bărbatul a primit primele îngrijiri medicale, iar medicii i-au prelevat probe pentru testul COVID-19, aşa cum prevede procedura.

Surpriza medicilor a venit în momentul în care testul a arătat că şoferul era infectat cu coronavirus în momentul accidentului.

"De la faţa locului am preluat şoferul, victimă a unui accident rutier. Acesta era conștient, cooperant, prezenta un traumatism cranian acut minor şi a fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare.

La testarea rapidă pentru Covid19, rezultatul a fost pozitiv, urmând a fi tratat și pentru această afecțiune", a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD, pentru monitorulbt.ro.

×
Subiecte în articol: Botoșani COVID-19
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close