Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii au percheziţionat maşina pistolarului care a şicanat un şofer în trafic în apropiere de Craiova. Ce s-a întâmplat cu arma

Poliţiştii au percheziţionat maşina pistolarului care a şicanat un şofer în trafic în apropiere de Craiova. Ce s-a întâmplat cu arma

Anchetatorii au percheziţionat, în urmă cu puţin timp, maşina individului care a urmărit, şicanat şi ameninţat cu pistolul un şofer pe un drum din judeţul Dolj, în apropiere de Craiova.

Poliţiştii au percheziţionat maşina pistolarului care a şicanat un şofer în trafic în apropiere de Craiova. Ce s-a întâmplat cu arma
de Roxana Ciucă    |    01 Mar 2021   •   10:05

Percheziţia vehiculului a fost finalizată fără ca oameni legii să găsească pistolul folosit în incident, spun surse Antena 3. Este posibil ca şoferul agresiv să fi aruncat arma după incident.

Potrivit surselor citate, ar putea fi percheziţionată şi locuinţa agresorului. La audieri, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

El spune că s-a enervat în trafic pe celălalt şofer, pentru că nu a putut să-l depăşească, şi a vrut să îi aplice o corecţie.

Faptele pentru care este cercetat - ameninţări şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor - îi pot aduce peste cinci ani de închisoare.

Imagini surprinse de camera aflată pe maşina şoferului şicanat au fost distribuite pe reţelele de socializare.

Şofer ameninţat cu pistolul de un tânăr cu BMW, într-o urmărire ca în filme lângă Craiova

Incidentul a început pe un drum în lucru, pe care posesorul de pistol, aflat la volanul unui BMW roşu, a încercat să îl depăşească pe un şofer cu număr de Bucureşti.

Pentru că nu reuşeşte, cel cu BMW întoarce şi începe să îl urmărească pe bucureştean de pe contrasens iar la un moment dat scoate pistolul pe geamul maşinii.

Şoferul agresiv se opreşte şi coboară din maşină iar cel ameninţat dă cu spatele.

În trafic apar şi alte maşini iar şoferul şicanat încearcă să profite de situaţie şi să scape de agresor strecurându-se pe lângă maşina acestuia, însă cel cu BMW-ul îl blochează.

Acesta scoate din nou pistolul pe geam însă încărcătorul îi cade pe şosea iar agresorul se duce să îl recupereze.

În timpul incidentului, prietena şoferului agresat a suna la 112. În cele din urmă, el a depus plânfere la poliţie.

×
Subiecte în articol: şofer agresiv pistol Dolj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close