Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer începător şi o fată de 14 ani au murit într-un BMW strivit de un TIR, după un accident în Dumbrava, Dâmboviţa

Un şofer începător şi o fată de 14 ani au murit într-un BMW strivit de un TIR, după un accident în Dumbrava, Dâmboviţa

Un şofer începător, în vârstă de 18 ani, dar şi o fată de 14 ani, au murit într-un BMW strivit de un TIR, după un cumplit accident în Dumbrava, judeţul Dâmboviţa.

Un şofer începător şi o fată de 14 ani au murit într-un BMW strivit de un TIR, după un accident în Dumbrava, Dâmboviţa
Sursa foto: Antena 3
de Robert Slãmnoiu    |    27 Noi 2021   •   08:58

Şoferul începător, un tânăr de 18 ani, conducea un BMW pe DN 72, în localitatea Dumbrava din judeţul Dâmboviţa. Alături de el, în maşină se mai aflau alte trei persoane, două în vârstă de 14 ani şi una de 21 de ani.

Tragedia s-a produs puţin după miezul nopţii, în localitatea Dumbrava. Din motive încă necunoscute, şoferul începător a pierdut controlul direcţiei, iar BMW-ul a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat frontal într-un TIR.

În urma impactului, BMW-ul a fost aruncat într-un gard, iar toţi cei aflaţi în interior au fost grav răniţi.

"Din primele cercetări, un tânăr de 18 ani, din Morteni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 72, în localitatea Dumbrava, ar fi intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un barbat de 34 de ani.

În urma impactului, din nefericirea, tânărul de 18 ani și o minoră de 14 ani au decedat. Totodată, alte doua persoane, de 14 și 21 de ani, pasagere un autoturism, sunt rănite", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi tineri morţi într-un cumplit accident în Dumbrava, Dâmboviţa

Şoferul TIR-ului au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul medicilor. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, precum şi poliţiştii rutieri.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe şoferul de 18 ani.

Totodată, medicii au încercat timp de aproximativ 50 de minute să o readucă la viaţă pe fata de 14 ani, însă toate eforturile au fost în zadar.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. În dosar se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

×
Subiecte în articol: accident dumbrava Dambovita
Parteneri
Românii care luptă în Ucraina au trecut granița în Rusia
x close