Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer începător și-a făcut mașina praf, după ce a condus cu viteză excesivă pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Motorul a sărit pe drum

Un șofer începător și-a făcut mașina praf, după ce a condus cu viteză excesivă pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Motorul a sărit pe drum

Un tânăr şi-a făcut praf maşina, după ce a circulat cu viteză foarte mare pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, în zona nodului de la Morunglav.

Un șofer începător și-a făcut mașina praf, după ce a condus cu viteză excesivă pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Motorul a sărit pe drum
de Andreea Gelatu    |    24 Ian 2024   •   09:33

Accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei şi al faptului că era ceaţă, vizibilitatea fiind sub 200 de metri, potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova. Mai mult, șoferul, care era începător, a lovit parapetul metalic. În urma impactului motorul mașinii a sărit în mijlocul drumului.

Șoferul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Ceață cu vizibilitate sub 200 de metri. Neadaptarea vitezei, acul vitezometrului s-a oprit la 183 de km/h. Fără experiență, șofer începător.

Toate sunt elemente care pot provoca o adevărată tragedie, din fericire azi-noapte singurele "victime" au fost mașina și elementele de siguranță ale drumului.

Evenimentul a avut loc pe DEx12, nod Morunglav. Circulați cu atenție! Viteza ucide! La momentul producerii evenimentului partea carosabilă era curată și umedă”, a transmis DRDP Craiova.

? Ceață cu vizibilitate sub 200 de metri. ? Neadaptarea vitezei, acul vitezometrului s-a oprit la 183 de km/h. ⚠️ ...

Publicată de DRDP Craiova pe Marţi, 23 ianuarie 2024

”La data de 24 ianuarie 2024, în jurul orei 2,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12, în afara orașului Balș, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Expres 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul metalic montat la ieșirea către comuna Morunglav”, au transmis reprezentanții Poliției Olt, potrivit Adevărul.ro.

Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close